Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hollandse Kaas - Specialiteiten 


Naast onze Beemster van 't Mes en onze kazen van de boerderij hebben we nog meer lekkere kazen in huis! 

Biologisch


Onze biologische kazen worden gemaakt in de kaamakerij van Bastiaansen en het Brabantse Molenschot. Wij hebben deze kaas in een milde variant èn voor wat extra pit in een gerijpte variant!

Geitenkaas


Topkwaliteit geitenkaas van Nederlandse bodem, van mild, zacht en romig tot een extra gerijpte oude variant en niet te vergeten de variant met fenegriek. 
Wist je dat wij de oude geitenkaas graag combineren met een kaasdip met vijgen en rode port? 

De oudste van het stel

De Gooische Pikante en de Oude Brockelaer zijn de kazen die het langst gerijpt zijn. Waar de Gooische nog net met de kaasschaaf te hanteren is, is de Oude Brockelaer, de naam zegt het al, een kaas die onder het mes al brokkelt!

Online bestellen en dan? 

Wist je dat wij onze kazen pas snijden als jij ze besteld? Daarna verpakken we ze vaccuum zodat jij ze minimaal 6 weken, in gesloten verpakking, kan bewaren; maak je de vaccuum verpakking open? Bewaar de kaas dan in het meegeleverde kaaspapier voor optimale versheid.