Onze keuze betreffend producten en merken

Elk product in onze winkel kiezen we uit op smaak en kwaliteit. We vertellen graag meer over de producten en merken in ons assortiment. 


Wijnen van Kwast Wijnkopers
Verrassende wijnen en inspirerende mensen met een passie voor kwaliteit. Kwast wijnkopers is een familiebedrijf en werkt bij voorkeur samen met wijnhuizen die al generaties lang door dezelfde familie geleid worden. Bekende namen zijn Taylor's port, Louis Jadot, Laurent Perrier, Gaja, Báron de Ley, Viu Manent en Simonsig.


Man With The Pan
Kruiden en specerijenlijn ontwikkeld door Flavor-Hunter en GertJan Mook. De producten zijn 100% gist- en glutenvrij en hebben geen smaakversterkers. Geef ieder gerecht een eigen twist door het op smaak te brengen met een Hand Roasted Salt, of kies voor makkelijk en kook met de Spice Blends uit een pakje (lekker, gezond en makkelijk!). De nieuwste creaties van Gertjan zijn dippers en rubs: ideaal voor het maken van de lekkerste kruidenboter, grillgerechten of spicy guacamole.

Beemster van 't Mes
Deze kaas is het mooiste en het lekkerste wat de Beemster Polder te bieden heeft. De verfijnde receptuur van Beemster van 't Mes is een goed bewaard geheim. De kaas is gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Beemster Exclusief is groter en zwaarder dan de meeste andere Goudse kaassoorten. Hoe groter de kaas, hoe verfijnder de smaak. De traditionele bereidingswijze en het natuurlijke rijpingsproces zijn van grote invloed op het ontstaan van de uitgesproken smaak. Verkrijgbaar van Jong tot Extra Oud en ook in een aantal 35+ varianten.

Brandt & Levie
In 2011 opgericht door drie jonge Amsterdammers, nu een succesvolle slagerij in de Houthavens van Amsterdam. De mannen leerden het vak in Italië en nu maken ze de beste worsten van goedgehouden Nederlandse varkens, met een Italiaanse twist.

Spijkerman
De broers Henk & Daan Spijkerman staan samen aan het roer van de slagerij in het Friese dorp Akkrum. Hun winkel straalt het pure ambacht uit en de producten maken ze in een hypermoderne worstenmakerij. Ze worden geroemd om de turf gerookte droge worst en hebben ook uitblinkers in spannende smaken als worst met Tynjetaler of Bleu de Wolvega kaas.

Saveurs
Sauzen en dressings van Traiteur Saveurs uit Maastricht. Potjes bomvol smaak! 

Friese kazen
Iedere week maken wij ons rondje door het Friese platteland en halen we de lekkerste kazen op van de boerderij. Riperkrite en diverse pond- en kilokaasjes van Kaasboerderij De Deelen, Tynjetaler en Friese nagelkaas van De Gelder en de Bleu de Wolvega uit het gelijknamige dorp.

Stonewall Kitchen
Waanzinnig lekkere delicatessen uit Amerika, absoluut onderscheidend qua smaak en kwaliteit. Wereldberoemd door de Country Ketchup, maar onderschat ook niet de Roasted Garlic Aioli en de Roasted Garlic Onion Jam.

Boerenkaas & Boerderijkaas
Rauwmelkse boerenkazen gemaakt op eigen erf of toch een gepasteuriseerde kaas van de boerderij? Wij hebben beide in huis.

Olie & Azijn
Pure olijfolie en prachtige azijn, perfect voor iedere salade, maar ook top in stoofschotels, pasta's, bij paté of op een feestelijk broodje.

El Potro Frison
Wijn uit het Spaanse La Mancha, ontwikkeld door twee Friezen. Bekend om de perfecte prijs/kwaliteit verhouding, het etiket met het Friese paard en de tekst achter op de fles die ook in het Fries is geschreven.

Smaakgeheimen
In ons assortiment vind je een selectie van de producten van het Nederlandse merk Smaakgeheimen, gemaakt in het Brabantse Eersel door Adri & Mirjam. De producten zijn uitsluitend bereid met natuurlijke ingrediënten en alles is glutenvrij.