Over Wijn & Spijs Heerenveen

Wij zijn Wijn & Spijs. 

Samen met ons enthousiaste team zijn we alweer ruim zeven jaar bezig met wat we het liefste doen: lekkere en goede producten verkopen in onze delicatessenwinkel in Heerenveen. En via onze webshop zelfs ook ver buiten de provinciegrenzen.

Wow, wat lang alweer!
In die tijd hebben we over jullie, onze klanten, van alles geleerd. Jullie zijn liefhebbers, genieters, voorlopers, bewuste eters, feestvierders of cadeaugevers en sowieso allemaal heel aardige en gezellige mensen. Wij vinden het ontzettend leuk om jullie te blijven verrassen en om ervoor te zorgen dat jullie steeds opnieuw tevreden de winkel uitgaan.

Trends en toppers
Onze voelhorentjes staan continue overeind om te speuren naar nieuwe lekkernijen en ontwikkelingen. We kijken kookprogramma’s, houden onze vakliteratuur bij, bezoeken beurzen, praten met collega’s in de rest van het land en natuurlijk luisteren we naar jullie! We willen de trends namelijk nét even voor blijven. En als we merken dat het nieuwe eraf is, is het voor ons tijd om weer met iets anders te komen. Dat is voor ons de uitdaging. Maar wees gerust: de toppers blijven er in natuurlijk.

En zo begon het ….
Aan het begin van de zomer van 2009 staken wij voor het eerst de sleutel in het slot van ons winkelpand aan de Pleinweg. Na het nodige sloopwerk verbouwden we met de hulp van onze (schoon)ouders de winkel en richtten die naar eigen inzicht in. Aan het eind van de zomer vulden we de winkel met de lekkerste delicatessen om vervolgens onze deuren te openen voor het publiek.

Altijd op zoek
Met een breed assortiment aan kazen, vleeswaren, wijnen, noten, zoetigheden, olie en azijn hebben we voor elke smaak en voor iedere gelegenheid iets lekkers. Naast ons vaste assortiment zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bijzondere en smaakvolle producten. We bieden de mooiste producten uit de streek en het lekkerste van ver(der) weg. Sinds 2 jaar is een groot deel van ons assortiment ook online te verkrijgen via onze webshop.

Top 5 'Beste foodspecialiteitenwinkel van Nederland' van 2015  & 2017
Wijn & Spijs is een van de 120 gecertificeerde foodspecialiteitenwinkels van Nederland. Door hard werken, elkaar continu scherp houden en altijd proberen te verbeteren kunnen wij vol trots melden dat wij behoren tot de top 5 ‘Beste foodspecialiteitenwinkels van Nederland. Meer over deze landelijke wedstrijden vindt u op www.foodspecialiteitenwinkels.nl.

Smaakvolle groet,

Frank & Hester
Wijn & Spijs Heerenveen


Onze webwinkel is natuurlijk 24/7 bereikbaar, wil je onze fysieke winkel bezoeken? 
Dit zijn onze openingstijden: 

Maandag: 11.00-18.00
Dinsdag: 09.00-18.00
Woensdag: 09.00-18.00
Donderdag: 09.00-21.00
Vrijdag: 9.00-18.00
Zaterdag: 9.00-17.00