Een goede kaasfondue is TE lekker! En makkelijk te maken, wij raspen de kazen vers voor je terwijl je wacht. Het enige wat je nog te doen staat is het thuis bereiden. En dat is makkelijker dan je denkt! Wil je het recept erbij? Geef dit gerust aan bij de opmerkingen.
Bestel dan een kaasfonduekrat; hier zit naast de kaas en een heleboel lekker ook een kaasfondue pan bij. Liever authentiek racletten? Ook daar zijn wij in thuis!
Hoe gezellig om met je vrienden of familie een avond lang te tafelen met een pan kaasfondue op tafel. Lekker om te dippen in combinatie met verschillende groenten, vleeswaren, en brood.
De traditionele kaasfondue wordt gemaakt van Zwitserse kazen zoals Emmentaler, Gruyere en Appenzeller, deze is pittig van smaak. Wil je hem liever iets milder? Ga dan voor de boeren kaasfondue, deze wordt gemaakt van Hollandse boerenkazen, voor de pit doen we daar dan een beetje blauwe kaas doorheen.