Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
  1. Appenzeller AOP
    Appenzeller AOP
  2. Brillat Savarin
    Brillat Savarin
  3. Comté AOP
    Comté AOP
  4. Manchego- 3 maanden gerijpt
    Manchego- 3 maanden gerijpt
  5. Manchego - 6 maanden gerijpt
    Manchego - 6 maanden gerijpt
  6. Manchego - 12 maanden gerijpt
    Manchego - 12 maanden gerijpt
  7. Petit Grey
    Petit Grey
  8. Petit Noix
    Petit Noix
  9. Petit Truffel
    Petit Truffel
  10. Roquefort
    Roquefort
  11. Gorgonzola Dolce
    Gorgonzola Dolce
  12. Le Gruyere AOP
    Le Gruyere AOP
Pagina
per pagina

Buitenlandse Kaas

Deze afdeling in onze winkel is misschien wel de meest populaire! Want maken wij veel mensen blij met een stukje buitenlandse kaas. Van een stukje roombrie, een echte allemandsvriend tot een echte ‘ruiker’ als Epoisses. Net als in de winkel hebben we in de webshop een verdeling gemaakt tussen de verschillende kaas families; wij leggen het graag aan je uit!

Geitenkaas

Een mooie selectie geitenkazen, de meeste vinden hun oorsprong in Frankrijk, Fromage de Chevre! Prachtig om te presenteren op een kaasplateau, maar wij worden ook heel blij van een salade met geitenkaas en dan het liefst in combinatie met een lekkere azijn!

Wit Korst

Wit korst kaas, of witschimmel kaas; in deze categorie hoort wellicht het bekendste stukje Franse kaas in Nederland; de brie! De smaken van de witkorst kazen lopen heel erg uiteen; van zacht, romig en lopend.

Roodflora

Terwijl de naam anders doet vermoeden hebben de meeste kazen een zachte oranjekleurige korst. Deze categorie bevat echte ruikers, maar ook erg milde kazen. Wist je dat wij de Italiaanse Tallegio heel graag op een pizza verwerken?

Blauwschimmel

Van zachte en romige Gorgonzola Dolce tot en pikante Roquefort! Wij zijn fan van de korenbloem blauw en combineren deze graag met een stukje vijgenbrood.

 

(Half)harde kaas

qua structuur lijkt deze categorie het meest op de Hollandse kaas; maar de smaken zijn totaal verschillend! Wij hebben de meeste keuze in verschillende manchego's. Spaanse schapenkazen die absoluut niet mogen ontbreken bij een avondje tapas eten! 

Bergkazen

Kaas uit Zwitserland en Frankrijk! Perfect voor kaasfondue, maar een goed stuk bergkaas mag ook op je kaasplank niet ontbreken! Wij zijn fan van comté in combinatie met een kleine beetje vijgen-port dip!

Koken met kaas

Buitenlandse kazen zijn absoluut geschikt om mee te koken. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan bij onze recepten!

Bestellen

Bestelling geplaatst en dan? Dan gaan wij aan de slag! We snijden je bestelde kazen in de juiste hoeveelheid vers voor je af. Zoals je begrijpt is het snijden van deze delicatesse handwerk, we hanteren dan ook een kleine snijmarge; maar we doen ons best om zo dicht mogelijk bij het bestelde gewicht uit te komen.