Homemade Eiersalade

Homemade eiersalade met geroosterde parmaham

Bij dit recept is een waarschuwing vooraf op zijn plaats, voor je het weet wil je nooit meer anders ;)

Dit heb je nodig:

• 5 eieren
• 6 plakken parmaham
• verse bieslook
• 1 theelepel mosterd van Saveurs
• 1 theelepel (country) ketchup
• 4 eetlepels mayonaise
• halve theelepel gerookte paprika van Natural Spices
• halve theelepel cafe de paris
• naar smaak; MWTP Italy


Aan de slag:
• verwarm de oven voor op 200 graden.
• leg op het rooster van de oven een vel bakpapier en verdeel de plakken parmaham op het rooster. Bak krokant in een minuut of 5. Haal uit de oven en laat afkoelen. 
• kook ondertussen de eieren, koel ze af met koud water en snij de eieren in kleine blokjes (of haal ze 2x door een eiersnijder).
• Snij wat verse bieslook, en meng de mayo met de mosterd en ketchup, voeg vervolgens de geroosterde paprika en de cafe de paris kruiden toe.
Meng dit geheel met de gesneden eieren en voeg de vers gesneden bieslook toe. Breng eventueel verder op smaak met MWTP Italy. 
• Serveer samen met de krokante parmaham als topping.


Tips:

- beleg een vers gebakken broodje royaal met deze eiersalade, voeg een handje veldsla toe, wat stukjes van de krokant gebakken parmaham en als laatste nog een beetje verse bieslook. Prima als onderdeel van een feestelijke brunch of als smaakvolle lunch!